Elektroniczna Skrzynka Podawcza
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
W celu złożenia wniosku w formie elektronicznej do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego konieczne jest posiadanie bezpłatnego konta użytkownika na platformie ePUAP (epuap.gov.pl)
Instrukcja użytkowników
Elektronicznej Skrzynki Podawczej
Metody dostarczania dokumentów elektronicznych do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego:
1.Przekazanie dokumentu poprzez wypełnienie formularza bądź dołączenie podpisanego
dokumentu on-line na stronie Elektronicznego Urzędu Podawczego;
2. Dostarczenie dokumentów w godzinach pracy ( 7.30 -15.30) do Kancelarii Ogólnej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego, pokój 150
przy ul. IX Wieków Kielc 3 w Kielcach na następujących nośnikach danych:
1. Dyskietka 1,44 MB
2. Pamięć masowa USB 1.1 lub 2.0
3. Płyta CD-RW
Wymienione nośniki muszą mieć możliwość zapisu Urzędowego Poświadczenia Odbioru.
Wymagania dla dokumentów elektronicznych dostarczanych do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego:
1. Dokumenty elektroniczne muszą być podpisane ważnym, kwalifikowanym podpisem elektronicznym w formacie Xades-Bes
2. Akceptowalne formaty załączników to:
a. DOC, RTF
b. XLS
c. CSV
d. TXT
e. GIF, TIF, BMP, JPG
f. PDF
g. ZIP
3. Wielkość wszystkich załączników dołączonych do jednego formularza (dokumentu elektronicznego) nie może przekroczyć 3MB.
4. Dokumenty lub nośniki zawierające oprogramowanie złośliwe będą automatycznie odrzucane i nie zostaną rozpatrzone.
Adres redakcji strony podmiotowej BIP:
Paweł Lubieniecki
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
Al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 041-342-17-56
telefax: 041-344-.....
adres poczty elektronicznej: pawel.lubieniecki@sejmik.kielce.pl
Wprowadził(a): | Kazimierz Bielny, 27 sierpnia 2008, 16:25 |
Zmienił(a): | Kazimierz Bielny, 28 sierpnia 2008, 14:00 |
Zatwierdził(a): | Kazimierz Bielny, 28 sierpnia 2008, 14:00 |
Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.
Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.