WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA E-URZĄD Elektroniczna Skrzynka Podawcza

Elektroniczna Skrzynka Podawcza

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Elektroniczna Skrzynka Podawcza
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

Adres ESP Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego na Platformie ePUAP: 

/3h680wewfh/skrytka
 
W celu złożenia wniosku w formie elektronicznej do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego konieczne jest posiadanie bezpłatnego konta użytkownika na platformie ePUAP (epuap.gov.pl)

 

Metody dostarczania dokumentów elektronicznych do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego:


1. Przekazanie dokumentu poprzez wypełnienie formularza bądź dołączenie podpisanego dokumentu on-line i przesłanie na Elektroniczną Skrzynkę Podawczą Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego, umieszczoną na Platformie ePUAP;
2. Dostarczenie dokumentów w godzinach pracy ( 7.30 -15.30) do Kancelarii Ogólnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego, pokój 149 przy ul. IX Wieków Kielc 3  w Kielcach na następujących nośnikach danych:
1. Płyta CD

2. Płyta DVD
3. Pamięć masowa USB

Uwaga: dokument elektroniczny doręczany na informatycznym nośniku danych jest przekazywany odbiorcy wraz z tym nośnikiem.

Wymagania dla dokumentów elektronicznych dostarczanych do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego:

1. Dokumenty elektroniczne muszą być podpisane ważnym kwalifikowanym podpisem cyfrowym lub profilem zaufanym ePUAP w przypadku dokumentów dostarczanych za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej.

2. Maksymalny rozmiar dokumentu elektronicznego wraz z załącznikami możliwy do doręczenia za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej nie może przekraczać 5 MB.

3. Pisma wnoszone za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej sporządza się w formacie danych XML na podstawie wzorów dokumentów elektronicznych umieszczonych w centralnym repozytorium lub lokalnym repozytorium wzorów dokumentów elektronicznych.

 

4. Akceptowalne formaty załączników to:
a. doc, docx, rtf,  txt
b. gif, jpg, tif, png, svg
c. ods, odt
d. pdf
e. xls, xlix,
f. xml


5. Dokumenty lub nośniki zawierające oprogramowanie złośliwe będą automatycznie odrzucane i nie zostaną rozpatrzone.


Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Piotr Adamiec

Biuro Społeczeństwa Informacyjnego

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

ul. Henryka Sienkiewicza 78,
25-501 Kielce (BEST WESTERN Grand Hotel)

Tel.: 41 306 70 25

Fax: 41 344 52 65

adres e-mail: piotr.adamiec@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 29386 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 27 sierpnia 2008, 16:25
Zmienił(a): Monika Warelis, 8 czerwca 2016, 14:53
Zatwierdził(a): Monika Warelis, 8 czerwca 2016, 14:53
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 25 marca 2020
Wersja archiwalna z 24 marca 2020
Wersja archiwalna z 24 marca 2020
Wersja archiwalna z 16 października 2017
Wersja archiwalna z 8 czerwca 2016
Wersja archiwalna z 4 czerwca 2014
Wersja archiwalna z 16 października 2012
Wersja archiwalna z 10 października 2012
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 28 stycznia 2011
Wersja archiwalna z 28 stycznia 2011
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.