WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Kontakt



Regionalne Centrum Naukowo - Technologiczne w Podzamczu koło Chęcin

Biuro: Podzamcze 45, 26-060 Chęciny
tel. 41 343 40 50
fax 41 307 44 76
adres strony internetowej: www.rcnt.pl
email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kadra Zarządzająca RCNT:

Dyrektor: dr inż. Marcin Zawierucha

tel. 41 343 40 50

email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Główna księgowa: Elwira KWIECIEŃ
tel. 41 343 40 50
email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Sekretariat:

Anna JUSZKIEWICZ
tel. 41 343 40 50
email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Dział Utrzymania Projektów:                                                                                                                                      

tel. 41 343 40 50                                                                                                                                                

Wieloosobowe stanowisko do. promocji i kontaktu z mediami:

 tel. 41 343 40 50

Dział Zamówień Publicznych

tel. 41 343 40 50

Dział Organizcyjno - Gospodarczy


tel. 41 343 40 50

Dział Biobankingu

tel. 41 343 40 50

Dział Centrum Nauki

tel. 609 290 121

email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Załączone pliki:

Nazwa pliku Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
icon ICO66.06 Kb15 marca 2010680 raz(y)

 
copyrights @ 2012 - 2020 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.