WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA E-URZĄD Elektroniczna Skrzynka Podawcza

Elektroniczna Skrzynka Podawcza

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Elektroniczna Skrzynka Podawcza
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

Adres ESP Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego na Platformie ePUAP : 

/3h680wewfh/skrytka
 
W celu złożenia wniosku w formie elektronicznej do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego konieczne jest posiadanie bezpłatnego konta użytkownika na platformie ePUAP (epuap.gov.pl)

 

Metody dostarczania dokumentów elektronicznych do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego:


1.Przekazanie dokumentu poprzez wypełnienie formularza bądź dołączenie podpisanego dokumentu on-line i przesłanie na Elektroniczną Skrzynkę Podawczą Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego, umieszczoną na Platformie ePUAP;
2. Dostarczenie dokumentów w godzinach pracy ( 7.30 -15.30) do Kancelarii Ogólnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego, pokój 149 przy ul. IX Wieków Kielc 3  w Kielcach na następujących nośnikach danych:
1. Płyta CD

2. Płyta DVD
3. Pamięć masowa USB

Uwaga: dokument elektroniczny doręczany na informatycznym nośniku danych jest przekazywany odbiorcy wraz z tym nośnikiem.

Wymagania dla dokumentów elektronicznych dostarczanych do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego:

1. Dokumenty elektroniczne muszą być podpisane ważnym kwalifikowanym podpisem cyfrowym lub profilem zaufanym ePUAP w przypadku dokumentów dostarczanych za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej.

2. Maksymalny rozmiar dokumentu elektronicznego wraz z załącznikami możliwy do doręczenia za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej nie może przekraczać 5 MB.

3. Pisma wnoszone za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej sporządza się w formacie danych XML na podstawie wzorów dokumentów elektronicznych umieszczonych w centralnym repozytorium lub lokalnym repozytorium wzorów dokumentów elektronicznych.

 

4. Akceptowalne formaty załączników to:
a. doc, docx, rtf,  txt
b. gif, jpg, tif, png, svg
c. ods, odt
d. pdf
e. xls, xlix,
f. xml


5. Dokumenty lub nośniki zawierające oprogramowanie złośliwe będą automatycznie odrzucane i nie zostaną rozpatrzone.




Adres redakcji strony podmiotowej BIP:


Paweł Lubieniecki
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
Al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

telefon: 041-342-17-56
telefax: 041-344-52-65
adres poczty elektronicznej: pawel.lubieniecki@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 29655 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 27 sierpnia 2008, 16:25
Zmienił(a): Ewa Turas, 4 czerwca 2014, 15:13
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 4 czerwca 2014, 15:13
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 25 marca 2020
Wersja archiwalna z 24 marca 2020
Wersja archiwalna z 24 marca 2020
Wersja archiwalna z 16 października 2017
Wersja archiwalna z 8 czerwca 2016
Wersja archiwalna z 4 czerwca 2014
Wersja archiwalna z 16 października 2012
Wersja archiwalna z 10 października 2012
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 19 grudnia 2011
Wersja archiwalna z 28 stycznia 2011
Wersja archiwalna z 28 stycznia 2011
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 28 sierpnia 2008
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.