WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA PROJEKTOWANIE AKTÓW NORMATYWNYCH Konsultacje społeczne Uchwała Nr 422/24 w sprawie przeprowadzenia konsultacji i konsultacji społecznych projektu uchwały Sejmiku...

Uchwała Nr 422/24 w sprawie przeprowadzenia konsultacji i konsultacji społecznych projektu uchwały Sejmiku Województwa Świętokrzyskiego w sprawie przyjęcia Regulaminu przyznawania stypendiów dla uczniów szkół podstawowych w województwie świętokrzyskim w roku szkolnym 2024/25 w ramach projektu niekonkurencyjnego Województwa Świętokrzyskiego pn. Świętokrzyski program stypendialny dla uczniów szkół podstawowych realizowanego w obszarze programu pn. Fundusze Europejskie dla Świętokrzyskiego 2021-2027.

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

W sprawie przyjęcia Regulaminu przyznawania stypendiów dla uczniów szkół podstawowych w województwie świętokrzyskim w roku szkolnym 2024/25
w ramach projektu niekonkurencyjnego Województwa Świętokrzyskiego pn. Świętokrzyski program stypendialny dla uczniów szkół podstawowych realizowanego w obszarze programu pn. Fundusze Europejskie dla Świętokrzyskiego 2021-2027.

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Renata Świercz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-10-59
e-mail: renata.swiercz@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 20 raz(y)
Wprowadził(a): Wiktoria Sawicka, 12 lipca 2024, 14:37
Zmienił(a): Wiktoria Sawicka, 12 lipca 2024, 14:44
Zatwierdził(a): Wiktoria Sawicka, 12 lipca 2024, 14:44
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 12 lipca 2024
Wersja archiwalna z 12 lipca 2024
Wersja archiwalna z 12 lipca 2024
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.