WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAŁATWIANIE SPRAW w zakresie turystyki, sportu i spraw zagranicznych Ogłoszenie otwartego konkursu ofert na realizację zadań publicznych Województwa Świętokrzyskiego z zakresu nauki,...

Ogłoszenie otwartego konkursu ofert na realizację zadań publicznych Województwa Świętokrzyskiego z zakresu nauki, edukacji, oświaty i wychowania w 2020 roku

Termin składania ofert upływa w dniu 3 marca 2020 roku


 

Zarząd Województwa Świętokrzyskiego ogłasza otwarty konkurs ofert na wsparcie realizacji zadań publicznych Województwa Świętokrzyskiego z zakresu  nauki, edukacji, oświaty i wychowania w 2020 r. Oferty można składać do 3 marca 2020 r.

W konkursie mogą brać udział organizacje pozarządowe, zgodnie z art. 3 ust. 2 oraz podmioty wymienione w art. 3 ust. 3 ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 688 z późn. zm.),

Uwaga! W związku ze zmianą regulaminu konkursu informujemy, że wymagany jest co najmniej 10% finansowy wkład własny Oferenta w odniesieniu do wnioskowanej kwoty dotacji.

 

Informacji w sprawie otwartego konkursu ofert udziela:

Departament Edukacji, Sportu i Turystyki, Oddział Sportu i Turystyki

tel. 41 341 69 09; 41 341 69 07;

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Cieśla

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 341-69-09

adres e-mail: monika.ciesla@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 1038 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 11 lutego 2020, 12:53
Zmienił(a): Ewa Turas, 11 lutego 2020, 12:53
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 11 lutego 2020, 12:53
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.