WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie 019.EKST.1.2018

Podinspektor w Departamencie Promocji, Edukacji, Kultury, Sportu i Turystyki


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze – podinspektor w Departamencie Promocji, Edukacji, Kultury, Sportu i Turystyki.

Nr ewidencyjny naboru: 019.EKST.1.2018

Data publikacji ogłoszenia: 10.05.2018 r.

Termin składania ofert upłynął: 21.05.2018 r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Promocji, Edukacji, Kultury, Sportu i Turystyki

Wynik naboru: 

Imię i nazwisko: Tomasz Koper zam. Słupia             

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora
w Departamencie Promocji, Edukacji, Kultury, Sportu i Turystyki, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz  rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat: Pan Koper Tomasz zam.Słupia,  spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydata o pracy na stanowisku, poparte dotychczasowym doświadczeniem zawodowym.

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Malanowicz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3,
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-58
fax. 41/ 344-40-94

e-mail: monika.malanowicz@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 591 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 4 czerwca 2018, 12:18
Zmienił(a): Ewa Turas, 4 czerwca 2018, 12:18
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 4 czerwca 2018, 12:18
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 4 czerwca 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.