WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Archiwum Zamówień Publicznych Archiwum Zamówień Publicznych 2019 rok Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 221 000 EURO, którego przedmiotem jest kompleksowa organizacja i obsługa...

Platforma zamówień publicznych
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

sejmik-kielce.logintrade.net - dla Zamówień Publicznych wszczynanych po 11 czerwca 2018 roku.

Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 221 000 EURO, którego przedmiotem jest kompleksowa organizacja i obsługa wyjazdu studyjnego do Włoch.

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

OK-III.272.I.36.2019

 

Termin składania ofert: 29.07.2019 roku, o godz. 11:00
Termin otwarcia ofert: 29.07.2019 roku o godz. 12:00


 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Piwowarczyk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

telefon: 41/ 342-17-49
telefax: 41/ 344-57-23
adres poczty elektronicznej: katarzyna.piwowarczyk@sejmik.kielce.pl

Załączone pliki:

Nazwa pliku Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
16.Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia PDF176.55 Kb1 października 2019167 raz(y)
Artykuł przeczytano: 2022 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 12 lipca 2019, 12:02
Zmienił(a): Kazimierz Bielny, 24 lipca 2019, 12:12
Zatwierdził(a): Kazimierz Bielny, 24 lipca 2019, 12:12
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 1 października 2019
Wersja archiwalna z 13 września 2019
Wersja archiwalna z 14 sierpnia 2019
Wersja archiwalna z 29 lipca 2019
Wersja archiwalna z 24 lipca 2019
Wersja archiwalna z 24 lipca 2019
Wersja archiwalna z 22 lipca 2019
Wersja archiwalna z 12 lipca 2019
Wersja archiwalna z 12 lipca 2019
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.