WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAŁATWIANIE SPRAW w zakresie turystyki, sportu i spraw zagranicznych Oferta złożona w ramach trybu pozakonkursowego przez Świętokrzyski Związek Badmintona

Oferta złożona w ramach trybu pozakonkursowego przez Świętokrzyski Związek Badmintona

Publikowana oferta poddawana jest konsultacjom społecznym w ramach trybu pozakonkursowego

 


 

 

 

 

Artykuł zawiera treści będące w posiadaniu podmiotu publicznego, które nie zostały przez niego wytworzone. Dostosowanie do wymagań dostępności cyfrowej wymaga modyfikacji, do której organ nie jest uprawniony (art. 3 ustawy z dnia 4 kwietnia 2019 r. o dostępności cyfrowej stron internetowych i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych - Dz.U.2023.82 ze zm.).

 

 

Publikowana oferta poddawana jest konsultacjom społecznym w ramach trybu pozakonkursowego.

Uwagi należy zgłaszać w terminie 7 dni od dnia publikacji pisemnie, faxem lub pocztą elektroniczna na adres:

 

Departament Edukacji, Sportu, Turystyki i Spraw Zagranicznych

Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

al. IX Wieków Kielc 3

25-516 Kielce

fax. 41 344 52 65

e-mail: sekretariat.est@sejmik.kielce.pl

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Piotr Odelski

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

al. IX Wieków Kielc 3

25-516 Kielce

tel.: 41/ 395-10-58

e-mail: piotr.odelski@sejmik.kielce.pl

Załączone pliki:

Nazwa pliku Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
Oferta_skan PDF185.04 Kb14 września 202353 raz(y)
Artykuł przeczytano: 179 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 14 września 2023, 12:16
Zmienił(a): Ewa Turas, 14 września 2023, 12:16
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 14 września 2023, 12:16
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.