WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Archiwum Zamówień Publicznych Archiwum Zamówień Publicznych 2017 rok Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 209 000 EURO, którego przedmiotem jest usługa publikacji 8 ogłoszeń...

Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 209 000 EURO, którego przedmiotem jest usługa publikacji 8 ogłoszeń prasowych na potrzeby realizacji projektu międzynarodowego RDI2CIuB tj. „Rural RDI milieus in transition towards smart Bioeconomy Clusters and Innovation Ecosystems”,realizowanego w ramach Programu Interreg Region Morza Bałtyckiego 2014-2020

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

DOA-III.272.1.81.2017

Uwaga termin składania i otwarcia ofert ulega zmianie:
Składanie ofert 04-12-2017 roku do godz. 10:00
Otwarcie ofert 04-12-2017 roku o godz.11:00


 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Jolanta Stypuła

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

tel.: 41/ 342-15-76
fax: 41/ 344-57-23

e-mail: jolanta.stypula@sejmik.kielce.pl 

Załączone pliki:

Nazwa pliku Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
12.ogłoszenie o udzieleniu zam. PDF109.74 Kb27 grudnia 2017180 raz(y)
Artykuł przeczytano: 1900 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 22 listopada 2017, 14:32
Zmienił(a): Karolina Leder, 27 listopada 2017, 15:19
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 27 listopada 2017, 15:19
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 18 czerwca 2018
Wersja archiwalna z 27 grudnia 2017
Wersja archiwalna z 11 grudnia 2017
Wersja archiwalna z 4 grudnia 2017
Wersja archiwalna z 27 listopada 2017
Wersja archiwalna z 22 listopada 2017
Wersja archiwalna z 22 listopada 2017
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.