Muzeum Okręgowe w Sandomierzu
27 - 600 Sandomierz
ul. Zamkowa 12
tel./fax: 15 832 22 65, 15 644 57 57, 15 644 68 26
Dyrektor:
dr Dominik Abłamowicz
Sekretariat: wewn. 21
Małgorzata Polit, kom. 698 637 893
sekretariat@zamek-sandomierz.pl
Dział Administracji: wewn. 34
Specjalista d/s ochrony obiektu i mienia, kom. 698 636 593
Mirosław Piórkowski
m.piorkowski@zamek-sandomierz.pl
Dział Księgowości: wewn. 32
Katarzyna Bublik
k.bublik@zamek-sandomierz.pl
Monika Cieniek
m.cieniek@zamek-sandomierz.pl
Dział Edukacyjno - Promocyjny:
Specjalista do spraw promocji
Agnieszka Kukiełka-Bocheńska, wewn. 33, kom. 698 637 318
a.kukielka@zamek-sandomierz.pl
Specjalista do spraw edukacji i promocji
Natalia Szmuc, wewn. 35, kom. 698 639 312
n.szmuc@zamek-sandomierz.pl
Plastyk - grafik komputerowy
Bogumiła Gancarz, wewn. 22
b.gancarz@zamek-sandomierz.pl
Dział Sztuki: wewn. 30
kustosz - Bożena Ewa Wódz
b.wodz@zamek-sandomierz.pl
Dział Etnograficzny wewn. 28
p.o. Główny Inwentaryzator
kustosz - Iwona Łukawska
i.lukawska@zamek-sandomierz.pl
Dział Archeologiczny: wewn. 38
asystent - Piotr Werens
p.werens@zamek-sandomierz.pl
Dział Historyczny:
kierownik - dr hab. Tomisław Giergiel, wewn. 43
t.giergiel@zamek-sandomierz.pl
Karolina Garnuszek, wewn. 42
k.garnuszek@zamek-sandomierz.pl
Dział Literatury: wewn. 29
kustosz - Jerzy Krzemiński
j.krzeminski@zamek-sandomierz.pl
Biblioteka: wewn. 23
Agnieszka Rusek-Welc
agnieszka.rusek@zamek-sandomierz.pl
Pracownia konserwacji dzieł sztuki: wewn. 37
Filip Pelon
f.pelon@zamek-sandomierz.pl
Opiekunowie wystaw: wewn. 20
Alicja Kołacz
opiekun@zamek-sandomierz.pl
Agnieszka Kukiełka-Bocheńska
Muzeum Okręgowe w Sandomierzu
Ul. Zamkowa 12, 27-600 Sandomierz
Tel./fax: 15 832 22 65, 15 644 57 57, 15 644 68 26
Adres poczty elektronicznej: a.kukielka@zamek-sandomierz.pl
Wprowadził(a): | Agnieszka Kukiełka-Bocheńska, 19 stycznia 2017, 12:44 |
Zmienił(a): | Marek Banaczek, 22 marca 2017, 07:04 |
Zatwierdził(a): | Ewa Turas, 22 marca 2017, 13:08 |
Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.
Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.