WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAŁATWIANIE SPRAW w zakresie rolnictwa, klimatu i środowiska Archiwum Otwarty konkurs ofert na wsparcie zadań publicznych Województwa Świętokrzyskiego w zakresie działań na rzecz...

Otwarty konkurs ofert na wsparcie zadań publicznych Województwa Świętokrzyskiego w zakresie działań na rzecz ekologii i ochrony zwierząt oraz ochrony dziedzictwa przyrodniczego w 2012 roku.

Zadanie nr 1 - Organizowanie konkursów, olimpiad, festiwali, konferencji i seminariów popularyzujących zagadnienia dotyczące ochrony środowiska i przyrody,

Zadanie nr 2 - Opracowywanie i wydawanie niskonakładowych, niekomercyjnych materiałów wydawniczych związanych z ochroną środowiska,


Kompletne oferty należy składać w zaklejonych i opieczętowanych kopertach z dopiskiem „Konkurs ofert i podać nazwę zadania” w sekretariacie Departamentu Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego Al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce /Budynek C2, I piętro pok. 127 / lub pocztą /decyduje data stempla pocztowego/ do dnia 29 marca 2012 roku.

Szczegółowych informacji udziela:
Departament Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska
Oddział Kształtowania Środowiska
Agnieszka Pożoga
tel. 041 342 17 14


Adres redakcji strony podmiotowej BIP:

Agnieszka Pożoga

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
Al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce

telefon: 41/ 342-17-14
telefax: 41/ 344-36-10

adres poczty elektronicznej: agnieszka.pozoga@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 1720 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 5 marca 2012, 14:29
Zmienił(a): Kazimierz Bielny, 5 marca 2012, 14:42
Zatwierdził(a): Kazimierz Bielny, 5 marca 2012, 14:42
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.