WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest usługa publikacji artykułu prasowego w prasie tradycyjnej (format...

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest usługa publikacji artykułu prasowego w prasie tradycyjnej (format papierowy) oraz elektronicznej (na stronie internetowej) o zasięgu regionalnym w ramach projektu „KEEP ON – Effective policies for durable and self-sustainable projects in the cultural heritage sector” (Skuteczna polityka regionu dla zapewnienia trwałości i zwiększonej efektywności projektów z sektora dziedzictwa kulturowego)”

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Znak sprawy: DPR-IV.45.I.16.2018


 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:


Błażej Nowiński
 
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

tel. 41 306-70-23

fax 41 306-70-20

e-mail: blazej.nowinski@sejmik.kielce.pl



Ewelina Domoradzka
 
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

tel. 41 306-70-13 (wew.713)

fax 41 306-70-20

e-mail: ewelina.domoradzka@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 1282 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 7 listopada 2018, 14:13
Zmienił(a): Ewa Turas, 7 listopada 2018, 14:24
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 7 listopada 2018, 14:24
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 20 marca 2020
Wersja archiwalna z 16 listopada 2018
Wersja archiwalna z 13 listopada 2018
Wersja archiwalna z 8 listopada 2018
Wersja archiwalna z 7 listopada 2018
Wersja archiwalna z 7 listopada 2018
Wersja archiwalna z 7 listopada 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.