WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i...

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku dla 30 uczestników spotkania Regionalnej Rady Programowej ds. Szkolnictwa Zawodowego

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Znak sprawy: DPR-IV.052.I.180.2015


 

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku dla 30 uczestników spotkania Regionalnej Rady Programowej ds. Szkolnictwa Zawodowego organizowanym w ramach projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region” w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju Centrów Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego, Działania 8.5 Rozwój i wysoka jakość szkolnictwa zawodowego oraz kształcenia ustawicznego, Osi priorytetowej 8 Rozwój edukacji i aktywne społeczeństwo, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:


Ewelina Domoradzka

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
tel.: 41/306-70-17
tel.: 41/306-70-13

e-mail: ewelina.domoradzka@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 1377 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 27 lutego 2018, 11:44
Zmienił(a): Ewa Turas, 27 lutego 2018, 11:46
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 27 lutego 2018, 11:46
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.