WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na zebraniu materiałów, opracowaniu...

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na zebraniu materiałów, opracowaniu merytorycznym, opracowaniu redakcyjnym i graficznym, korekcie językowej jednego artykułu branżowego, dotyczącego szkolnictwa zawodowego w nawiązaniu do zasobooszczędnego budownictwo w kraju i województwie świętokrzyskim z uwzględnieniem dobrych praktyk na rzecz równości szans dla projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region”, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju CKZiU, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

DPR-IV.052.I.176.2015


Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Domoradzka
 
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

41 306-70-13 (wew.713)

41 306-70-20 fax

e-mail:ewelina.domoradzka@sejmik.kielce.pl

  

Artykuł przeczytano: 1315 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 19 lutego 2018, 13:40
Zmienił(a): Karolina Leder, 19 lutego 2018, 14:18
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 19 lutego 2018, 14:18
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 4 stycznia 2019
Wersja archiwalna z 7 marca 2018
Wersja archiwalna z 19 lutego 2018
Wersja archiwalna z 19 lutego 2018
Wersja archiwalna z 19 lutego 2018
Wersja archiwalna z 19 lutego 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.