WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe dot. świadczenia usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku dla...

Zapytanie ofertowe dot. świadczenia usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku dla 30 uczestników spotkania Regionalnej Rady Programowej ds. Szkolnictwa Zawodowego organizowanym w ramach projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region” w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju Centrów Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego, Działania 8.5 Rozwój i wysoka jakość szkolnictwa zawodowego oraz kształcenia ustawicznego, Osi priorytetowej 8 Rozwój edukacji i aktywne społeczeństwo, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020, na wskazane przez Zamawiającego miejsce na terenie województwa świętokrzyskiego w określonym terminie oraz wszelkie czynności związane z przygotowaniem, podaniem poczęstunku oraz uprzątnięciem

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Ligęza

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 306-70-13

adres e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 1333 raz(y)
Wprowadził(a): Monika Warelis, 31 maja 2017, 12:03
Zmienił(a): Monika Warelis, 31 maja 2017, 12:03
Zatwierdził(a): Monika Warelis, 31 maja 2017, 12:03
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 9 stycznia 2019
Wersja archiwalna z 16 czerwca 2017
Wersja archiwalna z 6 czerwca 2017
Wersja archiwalna z 6 czerwca 2017
Wersja archiwalna z 31 maja 2017
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.