WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest przygotowanie i dostarczenie poczęstunku dla 50 osób, uczestniczących...

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest przygotowanie i dostarczenie poczęstunku dla 50 osób, uczestniczących w otwartym spotkaniu z zakresu szkolnictwa zawodowego organizowanym w ramach projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region”

w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju Centrów Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego, Działania 8.5 Rozwój i wysoka jakość szkolnictwa zawodowego oraz kształcenia ustawicznego, Osi priorytetowej 8 Rozwój edukacji i aktywne społeczeństwo, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020, na wskazane przez Zamawiającego miejsce na terenie województwa świętokrzyskiego w określonym terminie oraz wszelkie czynności związane z przygotowaniem, podaniem poczęstunku oraz uprzątnięciem.


 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Ligęza

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 306-70-13

adres e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl

 

 

Artykuł przeczytano: 1914 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 10 marca 2017, 13:34
Zmienił(a): Ewa Turas, 7 stycznia 2019, 11:31
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 7 stycznia 2019, 11:31
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 7 stycznia 2019
Wersja archiwalna z 24 marca 2017
Wersja archiwalna z 10 marca 2017
Wersja archiwalna z 10 marca 2017
Wersja archiwalna z 10 marca 2017
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.