WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Dział Organizacyjno - Prawny

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Kierownikiem Działu jest Magdalena Miszczuk-Prus.


Kontakt:

pokój 206 tel. wew. 206
II piętro

e-mail: magdalena.miszczuk@szmiuw.kielce.com.pl

 

Michał Zieliński

pokój 209 tel. wew. 309
II piętro

e-mail: michal.zielinski@szmiuw.kielce.com.pl



A) W zakresie zamówień publicznych:

pokój 209 tel. wew. 209, 309

Łukasz Cedro
Monika Kondracka

e-mail: lukasz.cedro@szmiuw.kielce.com.pl
e-mail: monika.kondracka@szmiuw.kielce.com.pl


B) W zakresie obsługi sekretariatu:

pokój 217 II piętro

Bożena Kot

Agata Maruszak

tel. 41 344 8985
tel. 41 334 0098
tel. 41 334 0099
fax 41 344 54 14
e-mail : sekretariat@szmiuw.kielce.com.pl


C) Radca prawny

pokój 211 tel. wew. 211, 311
II piętro

Antoni Ciechomski.

W zakresie zamówień publicznych

pokój 209 tel. wew. 209, 309

Edward Białobrzeski

 


Adres redakcji strony podmiotowej BIP:
Paweł Stoch
Świętokrzyski Zarząd Melioracji i Urządzeń Wodnych w Kielcach
ul. Witosa 86, 25-561 Kielce
telefon: 41-334-00-99 wew. 306
telefax: 41-344-54-14
adres poczty elektronicznej: pawel.stoch@szmiuw.kielce.com.pl

Artykuł przeczytano: 4712 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Michalczyk, 10 grudnia 2003, 13:57
Zmienił(a): Paweł Stoch, 6 czerwca 2013, 10:20
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 6 czerwca 2013, 10:37
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 14 września 2015
Wersja archiwalna z 30 czerwca 2015
Wersja archiwalna z 6 czerwca 2013
Wersja archiwalna z 28 lipca 2011
Wersja archiwalna z 24 sierpnia 2010
Wersja archiwalna z 11 stycznia 2010
Wersja archiwalna z 11 maja 2007
Wersja archiwalna z 10 grudnia 2003
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.