Udostępnianie informacji o środowisku i jego ochronie
Udostępnianie informacji o środowisku i jego ochronie
I. Przedmiot sprawy
II. Opłaty
Rozporządzenie Ministra Środowiska z dnia 12 listopada 2010 r. w sprawie opłat za udostępnianie informacji o środowisku (Dz.U. z 2010 r., Nr 215, poz. 1415 ze zm.)
III. Jednostka odpowiedzialna – adres do korespondencji
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego w Kielcach
Departament Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska
Al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
IV. Miejsce załatwienia sprawy
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego w Kielcach
Departament Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska
Wieloosobowe Stanowisko ds. Informacji o Środowisku, Finansów i Organizacji
Numer pokoju: 401, tel.: (41) 342-18-61; fax:(41) 344-36-10; e-mail:drow@sejmik.kielce.pl
Numer pokoju: 410, tel.: (41) 342-14-82; e-mail: monika.piorek@sejmik.kielce.pl
Numer pokoju: 409, tel.: (41) 342-15-85; e-mail: anna.morawska@sejmik.kielce.pl
Godziny urzędowania: 7:30 – 15:30
V. Termin załatwienia sprawy
Art. 14 ustawy z dnia 3 października 2008 r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko (t.j. Dz.U. z 2017 r., poz. 1405 ze zm.).
VI. Podstawa prawna
Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:
Monika Piórek
Anna Morawska
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41-342-14-82
telefon: 41-342-15-85
telefax: 41-344-36-10
adres poczty elektronicznej: monika.piorek@sejmik.kielce.pl
adres poczty elektronicznej: anna.morawska@sejmik.kielce.pl
Nazwa pliku | Typ | Rozmiar | Data dodania | Pobrany |
---|---|---|---|---|
Formularz DOCX17.83 Kb17 marca 2021161 raz(y) |
Wprowadził(a): | Paweł Krajewski, 28 grudnia 2006, 11:10 |
Zmienił(a): | Ewa Turas, 27 lutego 2018, 12:02 |
Zatwierdził(a): | Ewa Turas, 27 lutego 2018, 12:02 |
Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.
Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.