WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 066.OK.4.2020

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

(ogłoszenie nr 066.OK.4.2020)


Nr ewidencyjny naboru: 066.OK.4.2020

Data publikacji ogłoszenia: 05.10.2020 r.

Termin składania ofert upłynął: 15.10.2020 r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Joanna Kowalik zam. Gózd                                                

 

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Podinspektora w Departamencie Organizacyjnym i Kadr, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka: Pani Joanna Kowalik, zam. Gózd, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.       

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

Artykuł przeczytano: 586 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 27 października 2020, 11:25
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 27 października 2020, 11:25
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 27 października 2020, 11:25
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 27 października 2020
Wersja archiwalna z 27 października 2020
Wersja archiwalna z 27 października 2020
Wersja archiwalna z 27 października 2020
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.