WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 060.OZ.3.2020

Inspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia


Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Inspektora w Departamencie Ochrony Zdrowia

(ogłoszenie nr 060.OZ.3.2020)


Nr ewidencyjny naboru: 060.OZ.3.2020

Data publikacji ogłoszenia: 15.09.2020 r.

Termin składania ofert upłynął: 25.09.2020 r.

Stanowisko:Inspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Monika Petelicka-Banasik zam. Kielce

                                                      

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Inspektora w Departamencie Ochrony Zdrowia, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka: Pani Monika Petelicka-Banasik, zam. Kielce, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.       

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-63
e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 356 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 12 października 2020, 13:28
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 12 października 2020, 13:28
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 12 października 2020, 13:28
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 12 października 2020
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.