WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 001.BSI.1.2012

Główny specjalista w Biurze Społeczeństwa Informacyjnego (2 etaty)

 

Nr ewidencyjny naboru: 001.BSI.1.2012
Data publikacji ogłoszenia: 06.02.2012
Termin składania ofert upłynął: 16.02.2012
Stanowisko: Główny specjalista w Biurze Społeczeństwa Informacyjnego (2 etaty)
Wynik rekrutacji:  Imię i nazwisko: Brak rozstrzygnięcia
Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowiska Głównego specjalisty w Biurze Społeczeństwa  Informacyjnego,  obejmującego w części merytorycznej pisemną odpowiedź na pytania z zakresu ustawy  o samorządzie województwa, Kodeks postępowania administracyjnego, Prawo zamówień publicznych a także pisemne przedstawienie propozycji przeprowadzania wdrażania systemów dziedzinowych i wdrażania EZD w urzędach gmin oraz w części ustnej  zaprezentowanie przez kandydatów wiedzy i własnych doświadczeń z zakresu wdrożeń systemów informatycznych oraz uszczegółowienie zarysu ich autorskich pomysłów w procesie wdrażania systemów dziedzinowych i EZD w urzędach gmin, Komisja uznała, iż żaden z kandydatów nie spełnia oczekiwań wymaganych na proponowanym stanowisku i w związku z tym nie rekomendowała żadnego z nich do zatrudnienia.

 

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:


Agata Obertyńska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce

telefon: 41/ 342-12-30
telefax: 41/ 344-52-65
adres poczty elektronicznej: agata.obertynska@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 930 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 23 marca 2012, 15:31
Zmienił(a): Ewa Turas, 23 marca 2012, 15:40
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 23 marca 2012, 15:40
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 23 marca 2012
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.