WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie Nr 002.INF.1.2012

Podinspektor w Oddziale Przewozów Kolejowych w Departamencie Infrastruktury.
Nr ewidencyjny naboru: 002.INF.1.2012

Data publikacji ogłoszenia
: 06.02.2012

Termin składania ofert upłynął:
16.02.2012

Stanowisko:
Podinspektor w Oddziale Przewozów Kolejowych w Departamencie Infrastruktury.

Wynik rekrutacji: 
Imię i nazwisko: Jakub Ligęza  zam.Gołębiów                                                                                  

Uzasadnienie:
w wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora w Oddziale Przewozów Kolejowych w Departamencie Infrastruktury, obejmującego w części merytorycznej pisemny test kompetencyjny, pisemna odpowiedź na pytania oraz rozmowę kwalifikacyjną Komisja uznała, iż Pan Jakub Ligęza spełnia oczekiwania wymagane
na  stanowisku określone w ogłoszeniu.
Komisja najwyżej oceniła jego przygotowanie merytoryczne, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych na stanowisku, na które przeprowadzany jest nabór – ze szczególnym uwzględnieniem lokalnego rynku pasażerskich przewozów kolejowych.
W  związku z powyższym Komisja rekomendowała Pana Jakuba Ligęzę do zatrudnienia.

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:


Agata Obertyńska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
Al. IX Wieków Kielc 3 ; 25-516 Kielce

telefon: 41/ 342-12-30
telefax: 41/ 344-52-65
adres poczty elektronicznej: agata.obertynska@sejmik.kielce.pl
Artykuł przeczytano: 1238 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 20 marca 2012, 15:22
Zmienił(a): Kazimierz Bielny, 20 marca 2012, 15:35
Zatwierdził(a): Kazimierz Bielny, 20 marca 2012, 15:35
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 20 marca 2012
Wersja archiwalna z 20 marca 2012
Wersja archiwalna z 20 marca 2012
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.