WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 016.EKD.1.2025

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Główny specjalista w Departamencie Edukacji, Kultury i Dziedzictwa Narodowego


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Główny specjalista w Departamencie Edukacji, Kultury i Dziedzictwa Narodowego

 

 

Nr ewidencyjny naboru: 016.EKD.1.2025

 

 

Data publikacji ogłoszenia: 19.02.2025 r.

 

Termin składania ofert upłynął: 03.03.2025 r.

 

Stanowisko: Główny specjalista w Departamencie Edukacji, Kultury i Dziedzictwa Narodowego

 

Wynik naboru:  Imię i nazwisko: Anna Maksalon zam. Kielce

 

 

 

Uzasadnienie:

 

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty w Departamencie Edukacji, Kultury i Dziedzictwa Narodowego, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Anna Maksalon, zam. Kielce, spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy na proponowanym stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

Główny specjalista w Departamencie Edukacji, Kultury i Dziedzictwa Narodowego

Artykuł przeczytano: 296 raz(y)
Wprowadził(a): Wiktoria Sawicka, 14 marca 2025, 09:55
Zmienił(a): Wiktoria Sawicka, 14 marca 2025, 09:55
Zatwierdził(a): Wiktoria Sawicka, 14 marca 2025, 09:55
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 14 marca 2025
Wersja archiwalna z 14 marca 2025
 
copyrights @ 2012 - 2025 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.