WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 040.RKŚ.3.2024

Główny specjalista w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Główny specjalista w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska


Nr ewidencyjny naboru: 040.RKŚ.3.2024

Data publikacji ogłoszenia: 25.07.2024 r.

Termin składania ofert upłynął: 05.08.2024 r.

Stanowisko: Główny specjalista w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Alicja Sopel zam. Kielce                                                                       

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Alicja Sopel, zam. Kielce, spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy na proponowanym stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 101 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 21 sierpnia 2024, 10:45
Zmienił(a): Ewa Turas, 21 sierpnia 2024, 10:45
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 21 sierpnia 2024, 10:45
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 21 sierpnia 2024
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.