WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 040.PK.2.2023

Główny specjalista w Departamencie Przyrody i Klimatu


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Główny specjalista w Departamencie Przyrody i Klimatu

 


Nr ewidencyjny naboru: 040.PK.2.2023

Data publikacji ogłoszenia: 07.08.2023 r.

Termin składania ofert upłynął: 17.08.2023 r.

Stanowisko: Główny specjalista w Departamencie Przyrody i Klimatu

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Katarzyna Lagner zam. Bartków

Uzasadnienie:W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty w Departamencie Przyrody i Klimatu, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Katarzyna Lagner, zam. Bartków, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.  Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 273 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 6 września 2023, 14:29
Zmienił(a): Ewa Turas, 6 września 2023, 14:28
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 6 września 2023, 14:28
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 6 września 2023
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.