WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAŁATWIANIE SPRAW w zakresie polityki społecznej Uchwały Nr 2282/13 Zarządu Województwa Świętokrzyskiego z dnia 30 października 2013r. w sprawie zmiany Uchwały...

Uchwały Nr 2282/13 Zarządu Województwa Świętokrzyskiego z dnia 30 października 2013r. w sprawie zmiany Uchwały Nr 1821/13 Zarządu Województwa Świętokrzyskiego z dnia 17 kwietnia 2013r. w sprawie podziału środków PFRON w 2013r. na realizację zadań Samorządu Województwa Świętokrzyskiego wynikających z ustawy z dnia 27 sierpnia 1997r. o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych w zakresie:

- dofinansowania robót budowlanych w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 7 lipca 1994r. Prawo budowlane (tekst jednolity Dz.U. z 2010r. Nr 243, poz. 1623 z późno zm.), dotyczących obiektów służących rehabilitacji w związku z potrzebami osób niepełnosprawnych, z wyjątkiem rozbiórki tych obiektów;

- dofinansowania kosztów tworzenia i działania zakładów aktywności zawodowej zmienionej Uchwałą Nr 2039/13 z dnia 10 lipca 2013r. oraz Uchwałą Nr 2132/13 z dnia 20 sierpnia 2013r. Zarządu Województwa Świętokrzyskiego.

 


 

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:

Kamila Smolarczyk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
Al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

telefon: 41-342-19-13
telefax: 41-344-30-94
adres poczty elektronicznej: kamila.smolarczyk@sejmik.kielce.pl

Załączone pliki:

Nazwa pliku Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
uchwala.nr.2282.2013 PDF2.08 Mb12 listopada 2013106 raz(y)
Artykuł przeczytano: 549 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 12 listopada 2013, 15:13
Zmienił(a): Kazimierz Bielny, 12 listopada 2013, 15:14
Zatwierdził(a): Kazimierz Bielny, 12 listopada 2013, 15:14
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.