WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAŁATWIANIE SPRAW w zakresie polityki społecznej Oferta złożona w ramach trybu pozakonkursowego przez Ostrowieckie Stowarzyszenie „Pozytywnie Zakręceni” ...

Oferta złożona w ramach trybu pozakonkursowego przez Ostrowieckie Stowarzyszenie „Pozytywnie Zakręceni”

Publikowana oferta poddawana jest konsultacjom społecznym w ramach trybu pozakonkursowego


 

 

Uwagi należy przesyłać w terminie 7 dni od dnia publikacji pisemnie, faxem lub pocztą elektroniczną na adres:

Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej

        Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

        al. IX Wieków Kielc 3

        25-516 Kielce

        e-mail: sek.rops@sejmik.kielce.pl

 

 

Artykuł zawiera treści będące w posiadaniu podmiotu publicznego, które nie zostały przez niego wytworzone. Dostosowanie do wymagań dostępności cyfrowej wymaga modyfikacji, do której organ nie jest uprawniony (art. 3 ustawy z dnia 4 kwietnia 2019 r. o dostępności cyfrowej stron internetowych i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych - Dz.U.2023.82 ze zm.).

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Urszula Jończyk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce

telefon: 41/ 395-14-02

adres poczty elektronicznej:urszula.jonczyk@sejmik.kielce.pl

 

Załączone pliki:

Nazwa pliku Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
OFERTA OSTROWIECKIE ST. POZYTYWNIE ZAKRĘCENI PDF262.61 Kb24 sierpnia 202347 raz(y)
Artykuł przeczytano: 166 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 24 sierpnia 2023, 15:25
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 24 sierpnia 2023, 15:25
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 24 sierpnia 2023, 15:25
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.