WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Skład osobowy Rady Muzeum Okręgowego w Sandomierzu

Skład osobowy Rady Muzeum Okręgowego w Sandomierzu

 

  1. Artur Brzozowski - członek wskazany przez Fundację Kultury Ziemi Sandomierskiej,
  2. dr Roman Chyła - członek wskazany przez Radę Miasta Sandomierza,
  3. Wojciech Dumin - członek wskazany przez Sandomierskie Centrum Kultury w Sandomierzu,
  4. Elżbieta Jeżewska - członek wskazany przez Stowarzyszenie Muzealników Polskich Oddział Świętokrzyski w Kielcach,
  5. Katarzyna Pająk - członek wskazany przez Towarzystwo Naukowe Sandomierskie,
  6. Barbara Rożek - członek wskazany przez Miejską Bibliotekę Publiczną im. Jana Długosza w Sandomierzu,
  7. Grzegorz Socha - członek wskazany przez Samorząd Województwa Świętokrzyskiego,
  8. Anna Szewczyk - członek wskazany przez Radę Powiatu Sandomierskiego,
  9. Kazimierz Kurczab - członek wskazany przez Dyrektora Muzeum Okręgowego w Sandomierzu,
  10. dr hab. prof. Uniw. Rzesz. Tadeusz Zych - kandydat wskazany przez Radę Muzeum Okręgowego w Sandomierzu.

    _____________________________________________________________________

    Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

    Anna Boroń
    Muzeum Okręgowe w Sandomierzu
    ul. Zamkowa 12, 27-600 Sandomierz,
    tel./fax: 15 832 2265, 15 644 5757, 15 644 6826,
    adres poczty elektronicznej: sekretariat@zamek-sandomierz.pl.

Artykuł przeczytano: 1702 raz(y)
Wprowadził(a): Marek Banaczek, 9 listopada 2017, 07:21
Zmienił(a): Marek Banaczek, 18 czerwca 2021, 09:43
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 18 czerwca 2021, 09:57
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 18 czerwca 2021
Wersja archiwalna z 13 marca 2019
Wersja archiwalna z 10 listopada 2017
Wersja archiwalna z 9 listopada 2017
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.