ZAPYTANIE OFERTOWE
na usługę renowacji drewnianej podłogi
w Muzeum Zamkowym w Sandomierzu
Zamawiający:
Muzeum Zamkowe w Sandomierzu
Ul. Zamkowa 12
27-600 Sandomierz
NIP: 864-11-06-630
Regon 291200740
Tel. 15 832-22-65
Przedmiot zamówienia:
wykonanie renowacji drewnianej podłogi, schodów drewnianych (6 stopni), krat drewnianych kanałów grzewczych.
Powierzchnia podłogi pomieszczenia – 60 m2
Szacunkowe wymiary schodów: wysokość 20 cm, głębokość 30 cm, długość 150 cm, ilość: 6
Wymiary drewnianych krat: 100 cm x 50 cm, ilość: 10
Listwy przypodłogowe: wysokość – 12 cm, długość: ok. 34 mb
Sposób wykonania renowacji podłogi:
Istnieje możliwość oględzin pomieszczenia do dnia 13.03.2023 r.
Więcej informacji, zdjęcia - pod adresem: m.piorkowski@zamek-sandomierz.pl
Telefon kontaktowy: 698 636 593
Termin realizacji zamówienia:
do: 20 kwietnia 2023 r.
Kryterium wyboru oferty:
Cena 100%
Forma płatności:
Wywiązanie się z zawartej umowy będzie skutkować wystawieniem faktury. Płatność będzie dokonana w ciągu 14 dni od otrzymania faktury przez Zamawiającego.
Ofertę można złożyć osobiście: Muzeum Zamkowe w Sandomierzu ul. Zamkowa 12, 27-600 Sandomierz lub pocztą e-mail: m.piorkowski@zamek-sandomierz.pl
nie później niż do dnia 13.03.2023 r. do godziny 12.00
Przewiduje się możliwość negocjacji oraz zmiany warunków zapytania ofertowego w tym opisu przedmiotu zamówienia, terminu realizacji nawet po złożeniu ofert.
Zawarcie umowy nastąpi w terminie późniejszym po poinformowaniu o wyniku.
Zamawiający zastrzega sobie możliwość odstąpienia od realizacji zadania, z przyczyn których nie można przewidzieć w chwili ogłoszenia zapytania ofertowego.
Niniejsze rozeznanie cenowe dotyczy zamówienia o wartości poniżej 130 tys. złotych netto, do którego nie stosuje się przepisów ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.2019, poz.2019 ze zm.)
Wprowadził(a): | Marek Banaczek, 7 marca 2023, 12:00 |
Zmienił(a): | Marek Banaczek, 7 marca 2023, 12:00 |
Zatwierdził(a): | Karolina Wójcik, 7 marca 2023, 12:18 |
Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.
Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.