Ogłoszenie o zużytych i zbędnych składnikach majątku ruchomego
Muzeum Zamkowego w Sandomierzu
Muzeum Zamkowe w Sandomierzu
ul. Zamkowa 12
27-600 Sandomierz
NIP: 864-11-06-630
Regon 291200740
Tel. 15 832-22-65, wew. 34, kom: 698 636 593
Wykaz zbędnych i zużytych składników majątku ruchomego:
Lp. |
Nazwa składnika majątku ruchomego |
Rok produkcji |
Stan techniczny: |
Cena |
1 |
Samochód osobowy Chevrolet Lacetti |
2004 |
Korozja progów, niesprawny układ hamulcowy, niesprawny akumulator |
2 500 zł |
Sposób składania ofert:
Oferty można składać pocztą e-mail: m.piorkowski@zamek-sandomierz.pl
lub osobiście na adres: Muzeum Zamkowe w Sandomierzu ul. Zamkowa 12, 27-600 Sandomierz – sekretariat II piętro.
Do dnia 30.09.2022 do godz. 13.00
Istnieje możliwość oglądnięcia przedmiotu sprzedaży po wcześniejszym telefonicznym ustaleniu terminu.
Osoba do kontaktu: Mirosław Piórkowski tel. 698 636 593
Lokalizacja i odbiór:
Muzeum Zamkowe w Sandomierzu,
ul. Zamkowa 12, 27-600 Sandomierz
Kryteria oceny ofert:
Przy wyborze ofert Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami:
najwyższa cena – 100 %
Warunki płatności:
Zapłata za zakupiony majątek ruchomy nastąpi w terminie 7 dni od daty wystawienia faktury.
Warunki odbioru
Wydanie przedmiotu sprzedaży następuje w ustalonym terminie (do 7 dni) po zapłaceniu przez nabywcę ceny nabycia.
Muzeum Zamkowe w Sandomierzu zastrzega sobie prawo odstąpienia od ogłoszenia, prawo unieważnienia lub zamknięcia ogłoszenia w każdym przypadku bez konieczności podania przyczyny.
_____________________________________________________
Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:
Mirosław Piórkowski
Muzeum Zamkowe w Sandomierzu
ul. Zamkowa 12, 27-600 Sandomierz
m.piorkowski@zamek-sandomierz.pl
tel./fax: 15 832 22 65
kom: 698 636 593
Wprowadził(a): | Marek Banaczek, 22 września 2022, 14:39 |
Zmienił(a): | Marek Banaczek, 22 września 2022, 14:39 |
Zatwierdził(a): | Ewa Turas, 22 września 2022, 14:49 |
Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.
Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.