WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

ZAPYTANIE OFERTOWE na dzierżawę miejsca pod działalność gastronomiczną

Muzeum Zamkowe w Sandomierzu zaprasza do składania ofert  na dzierżawę

miejsca pod działalność gastronomiczną.

 

Przedmiotem dzierżawy jest obszar dziedzińca zamkowego (od strony południowej), zlokalizowany przy głównym wejściu do Muzeum, wielkości do 50m2 z przeznaczeniem na stoliki i krzesła. Zaplecze punktu gastronomicznego będzie zlokalizowane w pomieszczeniu o powierzchni 6,3m2, posiadającym dostęp do bieżącej wody, odpływ kanalizacyjny oraz zasilanie 230/400 V.

Szczegóły dotyczące wyglądu, zajmowanego obszaru i zakresu działalności należy uzgodnić z dyrekcją Muzeum oraz Wojewódzkim Urzędem Ochrony Zabytków - Delegatura Sandomierz  przed złożeniem oferty.

Wszelkie koszty związane z przystosowaniem przedmiotu dzierżawy do potrzeb Dzierżawcy obciążają wyłącznie Dzierżawcę. 

Umowa zostanie zawarta z oferentem, który na w/w przedmiot dzierżawy zaproponuje najkorzystniejszą ofertę i uzyska zgodę Wojewódzkiego Urzędu Ochrony Zabytków na projekt punktu gastronomicznego zlokalizowanego na dziedzińcu Zamku Królewskiego w Sandomierzu.

 

Oferty należy składać w siedzibie Muzeum Zamkowego w Sandomierzu, ul. Zamkowa 12, 27-600 Sandomierz lub poprzez pocztę e-mail: m.piorkowski@zamek-sandomierz.pl do dnia 18 marca 2022 r.

Bliższych informacji dotyczących warunków dzierżawy udziela: Mirosław Piórkowski tel. 698 636 593

 

Zamawiający zastrzega sobie możliwość odstąpienia od realizacji zadania, z przyczyn których nie można przewidzieć w chwili ogłoszenia zapytania ofertowego.

Artykuł przeczytano: 101 raz(y)
Wprowadził(a): Anna Boroń, 11 marca 2022, 11:20
Zmienił(a): Anna Boroń, 11 marca 2022, 11:20
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 11 marca 2022, 12:01
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 11 marca 2022
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.