WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest usługa polegająca na wykonaniu tłumaczenia pisemnego zwykłego z...

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest usługa polegająca na wykonaniu tłumaczenia pisemnego zwykłego z język angielska na język polski "Praktycznego przewodnika z zakresu dziedzictwa kulturowego oraz trwałości" w ramach międzynarodowego projektu „KEEP ON - Effectivepolicies for durable and self-sustainableprojects in the culturalheritagesector" (Skuteczna polityka regionu dla zapewnienia trwałości i zwiększonej efektywności projektów z sektora dziedzictwa kulturowego), współfinansowanego przez Unię Europejską, ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu lnterreg Europe, Oś priorytetowa 4. Środowisko i efektywne gospodarowanie zasobami, Cel szczegółowy 4.1. Poprawa wdrażania polityk i programów rozwoju regionalnego w obszarze dziedzictwa naturalnego i kulturowego.

IR-XI.45.07.2020

Ofertę należy złożyć za pośrednictwem poczty elektronicznej w terminie do dnia 16.03.2020 r.


Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Domoradzka

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

tel.: 41/342-14-59

e-mail: ewelina.domoradzka@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 869 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 5 marca 2020, 14:55
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 11 marca 2021, 09:27
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 11 marca 2021, 09:27
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 11 marca 2021
Wersja archiwalna z 18 marca 2020
Wersja archiwalna z 6 marca 2020
Wersja archiwalna z 6 marca 2020
Wersja archiwalna z 5 marca 2020
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.