WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem świadczenie usługi cateringowej

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem świadczenie usługi cateringowej

polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku oraz obsłudze kelnerskiej dla 30 osób, uczestniczących w 14 otwartych spotkaniach informacyjnych z zakresu szkolnictwa zawodowego, organizowanych w ramach projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region” współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014 – 2020, Działanie 8.5 Rozwój i wysoka jakość szkolnictwa zawodowego i kształcenia ustawicznego, Poddziałanie 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju.

DPR-IV.052.I.179.2015


Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Janusz Juszczyk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 306-70-19 (wew.719)

e-mail: janusz.juszczyk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 1331 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 27 lutego 2018, 11:46
Zmienił(a): Ewa Turas, 4 stycznia 2019, 09:14
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 4 stycznia 2019, 09:14
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.