 WOJEWÓDZKIE I GMINNE SAMORZĄDOWE JEDNOSTKI ORGANIZACYJNE
 WOJEWÓDZKIE I GMINNE SAMORZĄDOWE JEDNOSTKI ORGANIZACYJNE  Biuletyny Informacji Publicznej Wojewódzkich samorządowych jednostek organizacyjnych
 Biuletyny Informacji Publicznej Wojewódzkich samorządowych jednostek organizacyjnych  Praca w SZMiUW
 Praca w SZMiUW  Informacja o wynikach naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Świętokrzyskim Zarządzie Melioracji i Urządzeń...
 Informacja o wynikach naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Świętokrzyskim Zarządzie Melioracji i Urządzeń...  Świętokrzyski Zarząd Melioracji i Urządzeń Wodnych w Kielcach
ul. Witosa 86 25 – 561 Kielce
Tel. (041) 334 00 98, fax. (041) 344 54 14
INFORMACJA O WYNIKACH NABORU
NA WOLNE STANOWISKA URZĘDNICZE
| 
 STANOWISKO 
 | 
 Inspektor w Dziale Organizacyjno - Prawnym 
 | 
| 
 DATA PUBLIKACJI OGŁOSZENIA 
 | 
 
 11.02.2015 | 
| 
 TERMIN SKŁADANIA OFERT UPŁYNĄŁ 
 | 
 
 25.02.2015 | 
| 
 WYNIK REKRUTACJI 
 | 
 W wyniku naboru zatrudniony zostanie: Pan Marek Gradka, zam. Kielce | 
| 
 
 UZASADNIENIE | 
 Kandydat spełnił wymagania formalne ogłoszenia oraz wykazał się znajomością zagadnień przepisów: ustawy o finansach publicznych, ustawy o samorządzie województwa, Prawa zamówień publicznych, KPA oraz Komunikatu Nr 23 Ministra Finansów w sprawie standardów kontroli zarządczej. Kandydat w najpełniejszy sposób spełnił oczekiwania związane z możliwością zatrudnienia na wolnym stanowisku urzędniczym. 
 | 
| 
 DATA 
 | 
 02.03.2015 | 
 Adres redakcji strony podmiotowej BIP:
 Magdalena Miszczuk-Prus 
 Świętokrzyski Zarząd Melioracji i Urządzeń Wodnych w Kielcach
 ul. Witosa 86, 25-561 Kielce
 telefon: 41-334-00-99 wew. 206 telefax: 41-344-54-14
 adres poczty elektronicznej: magdalena.miszczuk@szmiuw.kielce.com.pl
| Wprowadził(a): | Paweł Stoch, 3 marca 2015, 09:40 | 
| Zmienił(a): | Paweł Stoch, 3 marca 2015, 09:40 | 
| Zatwierdził(a): | Monika Warelis, 3 marca 2015, 09:52 | 
Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.
Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.