WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 016.OK.3.2021

Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

 


Nr ewidencyjny naboru: 016.OK.3.2021

Data publikacji ogłoszenia: 16.03.2021 r.

Termin składania ofert: 26.03.2021 r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Robert Kowalczyk, zam. Skarżysko-Kamienna

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego naboru na wolne stanowisko Podinspektora w Departamencie Organizacyjnym i Kadr, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów, test kompetencji oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat: Pan Robert Kowalczyk, zam. Skarżysko-Kamienna, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom posiadanej wiedzy merytorycznej, zweryfikowanej na podstawie przeprowadzonego testu kompetencji, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-19-47

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

 

 

Artykuł przeczytano: 467 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 7 kwietnia 2021, 08:30
Zmienił(a): Ewa Turas, 7 kwietnia 2021, 08:30
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 7 kwietnia 2021, 08:30
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 7 kwietnia 2021
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.