WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie Nr 004.OZ.1.2021

Inspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Inspektora w Departamencie Ochrony Zdrowia

(ogłoszenie nr 004.OZ.1.2021)


Nr ewidencyjny naboru: 004.OZ.1.2021

Data publikacji ogłoszenia: 15.01.2021 r.

Termin składania ofert upłynął: 25.01.2021 r.

Stanowisko:Inspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Mirosław Batóg zam. Końskie

                                                      

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Inspektora w Departamencie Ochrony Zdrowia, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat Pan Mirosław Batóg, zam. Końskie, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.       

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-19-47

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 393 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 1 lutego 2021, 10:21
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 1 lutego 2021, 10:21
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 1 lutego 2021, 10:21
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 1 lutego 2021
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.