WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 072.ŚO.10.2020

Podinspektor w Departamencie Środowiska i Gospodarki Odpadami


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Podinspektor w Departamencie Środowiska i Gospodarki Odpadami

(ogłoszenie nr 072.ŚO.10.2020)


Nr ewidencyjny naboru: 072.ŚO.10.2020

Data publikacji ogłoszenia: 19.10.2020 r.

Termin składania ofert upłynął: 29.10.2020 r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Środowiska i Gospodarki Odpadami

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Aleksandra Chmura zam. Bilcza

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Podinspektora w Departamencie Środowiska i Gospodarki Odpadami, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka: Pani Aleksandra Chmura, zam. Bilcza, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-63

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 375 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 11 grudnia 2020, 12:22
Zmienił(a): Ewa Turas, 11 grudnia 2020, 12:22
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 11 grudnia 2020, 12:22
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 11 grudnia 2020
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.