WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 043.OWŚ.1.2019

Główny Specjalista w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze –
Główny Specjalista w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska

 

Nr ewidencyjny naboru: 043.OWŚ.1.2019

Data publikacji ogłoszenia: 09.09.2019 r.

Termin składania ofert upłynął: 19.09.2019 r.

Stanowisko: Główny Specjalista w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska

Wynik naboru:  Imię i nazwisko: Elżbieta Kwiecień-Ząbek zam. Busko-Zdrój  
                    
Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Głównego Specjalisty w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów, test pisemny oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka Pani Elżbieta Kwiecień-Ząbek spełniła w wysokim stopniu wymagania pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.  

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku.

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Malanowicz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3,
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-63
fax. 41/ 344-40-94
e-mail: monika.malanowicz@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 767 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 31 października 2019, 08:51
Zmienił(a): Karolina Leder, 31 października 2019, 08:51
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 31 października 2019, 08:51
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 31 października 2019
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.