WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 034.OK.5.2019

Inspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
 – Inspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

Nr ewidencyjny naboru: 034.OK.5.2019

Data publikacji ogłoszenia: 26.07.2019 r.

Termin składania ofert upłynął: 05.08.2019 r.

Stanowisko: Inspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

 

Wynik naboru: 

Imię i nazwisko: Woźniak Sylwia zam. Korczyn                           

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Inspektora w Departamencie Organizacyjnym i Kadr obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka: Pani Sylwia Woźniak zam.Korczyn, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne oraz wszystkie wymagania dodatkowe pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.       

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku poparte dotychczasowym doświadczeniem zawodowym.

 

 

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Malanowicz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3,
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-63
fax. 41/ 344-40-94
e-mail: monika.malanowicz@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 778 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 28 sierpnia 2019, 08:30
Zmienił(a): Ewa Turas, 28 sierpnia 2019, 08:30
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 28 sierpnia 2019, 08:30
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 28 sierpnia 2019
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.