WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 035.GM.4.2019

Główny Specjalista w Gabinecie Marszałka Województwa


Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze –
Główny Specjalista w Gabinecie Marszałka Województwa

 

Nr ewidencyjny naboru: 035.GM.4.2019

Data publikacji ogłoszenia: 01.08.2019 r.

Termin składania ofert upłynął: 12.08.2019 r.

Stanowisko: Główny Specjalista w Gabinecie Marszałka Województwa

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Skrok Katarzyna zam. Nida

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Głównego Specjalisty w Gabinecie Marszałka Województwa obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka: Pani Katarzyna Skrok zam. Nida, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne oraz wszystkie wymagania dodatkowe pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.             

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku.

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Malanowicz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3,
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-63
fax. 41/ 344-40-94
e-mail: monika.malanowicz@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 594 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 27 sierpnia 2019, 08:18
Zmienił(a): Karolina Leder, 27 sierpnia 2019, 08:18
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 27 sierpnia 2019, 08:18
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 27 sierpnia 2019
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.