WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 010.OWŚ.1.2018

Główny Specjalista w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze –

głównego specjalisty w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska


Nr ewidencyjny naboru: 010.OWŚ.1.2018
Data publikacji ogłoszenia: 12.03.2018 r.
Termin składania ofert upłynął: 22.03.2018 r.
Stanowisko: Główny Specjalista w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska
Wynik naboru: Imię i nazwisko: Stanisław Wójcik zam. Bieliny

Uzasadnienie:
W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska , obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat: Pan Wójcik Stanisław, zam. Bieliny, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne pozwalające na wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.
Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydata o pracy na stanowisku, poparte dotychczasowym doświadczeniem zawodowym.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Małgorzata Jamorska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-58

e-mail: malgorzata.jamorska@sejmik.kielce.pl

 

 

Artykuł przeczytano: 531 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 4 kwietnia 2018, 12:28
Zmienił(a): Ewa Turas, 4 kwietnia 2018, 12:29
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 4 kwietnia 2018, 12:29
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 4 kwietnia 2018
Wersja archiwalna z 4 kwietnia 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.