WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 009.BK.2.2018

Podinspektor w Biurze Kadr i Rozwoju Zawodowego


Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze –

podinspektor w Biurze Kadr i Rozwoju Zawodowego


Nr ewidencyjny naboru: 009.BK.2.2018
Data publikacji ogłoszenia: 12.03.2018 r.
Termin składania ofert upłynął: 22.03.2018 r.
Stanowisko: Podinspektor w Biurze Kadr i Rozwoju Zawodowego
Wynik naboru:
Imię i nazwisko: Monika Malanowicz zam. Kielce


Uzasadnienie:
W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora w Biurze Kadr i Rozwoju Zawodowego, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka: Pani Malanowicz Monika, zam. Kielce, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne oraz większość wymagań dodatkowych, pozwalających na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.
Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku, poparte dotychczasowym doświadczeniem zawodowym.

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Małgorzata Jamorska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-58

e-mail: malgorzata.jamorska@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 477 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 4 kwietnia 2018, 12:21
Zmienił(a): Ewa Turas, 4 kwietnia 2018, 12:21
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 4 kwietnia 2018, 12:21
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 4 kwietnia 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.