WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 002.KZ.1.2018

Podinspektor w Kancelarii Zarządu


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze – podinspektor w Kancelarii Zarządu

Nr ewidencyjny naboru: 002.KZ.1.2018

Data publikacji ogłoszenia: 15.01.2018 r.

Termin składania ofert upłynął: 25.01.2018 r.

Stanowisko: Podinspektor w Kancelarii Zarządu

Wynik naboru: 

Imię i nazwisko: Kinga Lewandowska zam. Miedziana Góra

                                

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora w Kancelarii Zarządu, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz  rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka: Pani Kinga Lewandowska, zam. Miedziana Góra,  spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne oraz większość wymagań dodatkowych, pozwalających na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku, poparte dotychczasowym doświadczeniem zawodowym.

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Malanowicz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3,
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-11-63
fax. 41/ 344-40-94

e-mail: monika.malanowicz@sejmik.kielce.pl

 

 

Artykuł przeczytano: 436 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 6 lutego 2018, 13:37
Zmienił(a): Ewa Turas, 6 lutego 2018, 13:37
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 6 lutego 2018, 13:37
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 6 lutego 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.