WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 017.OWŚ.4.2015

Inspektor w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska


Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze - Inspektor w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska.

 

Nr ewidencyjny naboru: 017.OWŚ.4.2015

Data publikacji ogłoszenia: 23.06.2015r.

Termin składania ofert upłynął: 03.07.2015r.

Stanowisko: Inspektor w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska

Wynik naboru: 

Imię i nazwisko: Tomasz Majewski, zam. Kowala

                                

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Inspektora
w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz ocenę kompetencji kandydatów - rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat: Pan Tomasz Majewski, zam. Kowala, spełnia wymagania konieczne do podjęcia pracy, co pozwala na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydata o pracy na stanowisku.

 

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:

Paulina Zagnińska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
telefon: 41/ 342-15-58
adres e-mail:paulina.zagninska@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 632 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Stasiak, 20 lipca 2015, 15:17
Zmienił(a): Karolina Stasiak, 20 lipca 2015, 15:17
Zatwierdził(a): Karolina Stasiak, 20 lipca 2015, 15:17
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 20 lipca 2015
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.