WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie Nr 025.ŚOA.1.2014

Podinspektor w Świętokrzyskim Ośrodku Adopcyjnym


Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko podinspektora w Świętokrzyskim Ośrodku Adopcyjnym

 

Nr ewidencyjny naboru: 025.ŚOA.1.2014

Data publikacji ogłoszenia: 2.01.2015

Termin składania ofert upłynął: 12.01.2015

Stanowisko: Podinspektor w Świętokrzyskim Ośrodku Adopcyjnym

Wynik rekrutacji:

Imię i nazwisko: Katarzyna Janaszek zam. Dyminy

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora w Świętokrzyskim Ośrodku Adopcyjnym, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną sprawdzającą kompetencje kandydata, Komisja uznała, iż Pani Katarzyna Janaszek spełnia wymagania konieczne do podjęcia pracy oraz w dużej mierze dodatkowe wymagania, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku i podjęła decyzję o rekomendowaniu Pani Katarzyny Janaszek do zatrudnienia.

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:

Andżelika Łebek

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-11-63
e-mail: andzelika.lebek@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 631 raz(y)
Wprowadził(a): Monika Warelis, 9 lutego 2015, 15:21
Zmienił(a): Monika Warelis, 9 lutego 2015, 15:26
Zatwierdził(a): Monika Warelis, 9 lutego 2015, 15:26
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 9 lutego 2015
Wersja archiwalna z 9 lutego 2015
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.