Podinspektor w Oddziale Pozwoleń Zintegrowanych i Sektorowych Departamentu Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska
Nr ewidencyjny naboru: 003.OWŚ.2.2013
Data publikacji ogłoszenia: 12.04.2013
Termin składania ofert upłynął: 22.04.2013
Stanowisko: Podinspektor w Oddziale Pozwoleń Zintegrowanych i Sektorowych Departamentu Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska
Wynik rekrutacji: Imię i nazwisko: Małgorzata Szkatuła zam. Kielce
Uzasadnienie:
W wyniku przeprowadzonego naboru na wolne stanowisko podinspektora w Oddziale Pozwoleń Zintegrowanych i Sektorowych Departamentu Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz ocenę kompetencji kandydatów spełniających wymagania formalne, złożoną z części pisemnej, w której kandydaci rozwiązywali test sprawdzający wiedzę z zakresu wymaganego w ogłoszeniu oraz z części ustnej - rozmowy kwalifikacyjnej, sprawdzającej kompetencje kandydatów, Komisja uznała, iż Pani Małgorzata Szkatuła w największym stopniu spełnia wymagania niezbędne jako konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.
Komisja wysoko oceniła jej kompetencje, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku i podjęła decyzję o rekomendowaniu Pani Małgorzaty Szkatuły do zatrudnienia.
Adres redakcji strony podmiotowej BIP:
Agata Obertyńska
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
telefon: 41/ 342-12-30
telefax: 41/ 344-52-65
adres poczty elektronicznej: agata.obertynska@sejmik.kielce.pl
Wprowadził(a): | Karolina Leder, 21 maja 2013, 13:58 |
Zmienił(a): | Karolina Leder, 21 maja 2013, 14:02 |
Zatwierdził(a): | Karolina Leder, 21 maja 2013, 14:02 |
Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.
Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.