WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 026.RKŚ.4.2025

Kierownik w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze
– Kierownik w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

 

Nr ewidencyjny naboru: 026.RKŚ.4.2025

Data publikacji ogłoszenia: 25.03.2025 r.

Termin składania ofert upłynął: 04.04.2025 r.

Stanowisko: Kierownik w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Małgorzata Borys zam. Opatów

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko kierownika
w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, uznano, iż kandydat pani Małgorzata Borys, zam. Opatów, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku. Kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku zostały wysoko ocenione.

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 201 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 24 kwietnia 2025, 11:09
Zmienił(a): Ewa Turas, 24 kwietnia 2025, 11:09
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 24 kwietnia 2025, 11:09
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 24 kwietnia 2025
 
copyrights @ 2012 - 2025 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.