WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 017.RKŚ.2.2025

Główny specjalista w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Główny specjalista w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

 

Nr ewidencyjny naboru: 017.RKŚ.2.2025

Data publikacji ogłoszenia: 25.02.2025 r.

Termin składania ofert upłynął: 07.03.2025 r.

Stanowisko: Główny specjalista w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

Wynik naboru:  Imię i nazwisko: Magdalena Lewaniak zam. Kielce

 

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Magdalena Lewaniak, zam. Kielce, spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy na proponowanym stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 355 raz(y)
Wprowadził(a): Wiktoria Sawicka, 18 marca 2025, 11:09
Zmienił(a): Wiktoria Sawicka, 18 marca 2025, 11:11
Zatwierdził(a): Wiktoria Sawicka, 18 marca 2025, 11:11
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 18 marca 2025
Wersja archiwalna z 18 marca 2025
Wersja archiwalna z 18 marca 2025
 
copyrights @ 2012 - 2025 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.