WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 001.ROPS.1.2025

Specjalista w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Specjalista w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej

Nr ewidencyjny naboru: 001.ROPS.1.2025

Data publikacji ogłoszenia: 01.01.2025 r.

Termin składania ofert upłynął: 13.01.2025 r.

Stanowisko: Specjalista w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Karolina Michta zam. Masłów Pierwszy

                                                      

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko specjalisty
w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Karolina Michta, zam. Masłów Pierwszy, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy na proponowanym stanowisku.       

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy
na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy
na rozpatrywanym stanowisku.

 

 Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 332 raz(y)
Wprowadził(a): Wiktoria Sawicka, 17 stycznia 2025, 11:33
Zmienił(a): Wiktoria Sawicka, 17 stycznia 2025, 11:39
Zatwierdził(a): Wiktoria Sawicka, 17 stycznia 2025, 11:39
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 17 stycznia 2025
Wersja archiwalna z 17 stycznia 2025
 
copyrights @ 2012 - 2025 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.